4de Weekend van de Duitse herder
20 & 21 april 2019

Jumping Bonheiden, Weynesbaan tegenover Nr.60, 2820 Bonheiden

V.V.D.H. kampioenschappen
Zaterdag 20 april bieden we de mogelijkheid om in groep de theoretische proef af te leggen voor de proef BegeleidingsHond, de zogenaamde BH plus.

Vanaf 01 januari 2012 zullen alle deelnemers aan wedstrijden en proeven binnen de Sectie 1C dienen te beschikken over een "B.H. Plus" toelating kaart. Deze kaart of attest wordt afgeleverd aan nieuwe geleiders die voor de eerste maal hun B.H. proeven met succes afleggen en eveneens slagen op een theoretische test waarbij getoetst wordt naar de theoretische kennis van de geleider betreffende de hond, zijn of haar verzorging en opvoeding. EĆ©nmaal deze proef met succes afgelegd moet hij theoretische test niet meer afleggen.  
 
Vroeger kon deze proef afgelegd worden, tijdens een I.G.P. wedstrijd, net voor het betreden van het terrein. Sinds 2017 mag dit niet meer en moet deze proef afgelegd worden voor men deelneemt aan een IGP/BH Wedstrijd. 

Om uzelf voor te bereiden kan u hier (Site V.V.D.H.) en hier (Site sectie 1C) de vragenlijsten vinden.

Uiteraard kunnen alle hondenliefhebbers aan deze test deelnemen.

Meer informatie via: africhting@vvdh.be , hier kan u eventueel ook vooraf inschrijven. Het is niet verplicht, u kan ook de dag zelf inschrijven, maar het maakt het voor de organisatie gemakkelijker.

Keurmeester: Dhr Freddy Sermant